Old libraries auto populate when opening

A place for users to ask each other questions, make suggestions, and discuss Bookends.
Post Reply
feuizl
Posts: 9
Joined: Tue Jun 02, 2020 4:35 pm

Old libraries auto populate when opening

Post by feuizl »

Whenever I open an archive (and have the current library open), the old backup file automatically within a few seconds auto populate and ends up the same as the current library.

How can I avoid this behaviour. It is contradictory to the whole notion of backups. Or am I doing something wrong here?

Jon
Site Admin
Posts: 8660
Joined: Tue Jul 13, 2004 6:27 pm
Location: Bethesda, MD
Contact:

Re: Old libraries auto populate when opening

Post by Jon »

Do you have cloud sync turned on?

Jon
Sonny Software

feuizl
Posts: 9
Joined: Tue Jun 02, 2020 4:35 pm

Re: Old libraries auto populate when opening

Post by feuizl »

Yes

Jon
Site Admin
Posts: 8660
Joined: Tue Jul 13, 2004 6:27 pm
Location: Bethesda, MD
Contact:

Re: Old libraries auto populate when opening

Post by Jon »

That should be the clue, no? It's not "autopopulating", it's syncing. I suggest you temporarily turn off wifi, open the backup and disable syncing for it (use the cloud popup menu). Then re-enable wifi.

Jon
Sonny Software

feuizl
Posts: 9
Joined: Tue Jun 02, 2020 4:35 pm

Re: Old libraries auto populate when opening

Post by feuizl »

Ah, I see. Thanks for helping:)

Post Reply