Weird tiny bug on renamed catalog

A place for users to ask each other questions, make suggestions, and discuss Bookends.
Post Reply
alanterra
Posts: 76
Joined: Wed Dec 20, 2017 4:55 pm

Weird tiny bug on renamed catalog

Post by alanterra »

I renamed my catalog in the Finder, and upon double-clicking it, Bookends asked me if I wanted to create a new library. Some small setting is awry and Bookends was acting like I was opening it without a document. Upon the second open of the renamed library, the dialog didn't appear.

Jon
Site Admin
Posts: 8665
Joined: Tue Jul 13, 2004 6:27 pm
Location: Bethesda, MD
Contact:

Re: Weird tiny bug on renamed catalog

Post by Jon »

Bookends identifies the library by its name. If you rename it in the Finder Bookends won't recognize a default library and offer to create a new one.

Jon
Sonny Software

alanterra
Posts: 76
Joined: Wed Dec 20, 2017 4:55 pm

Re: Weird tiny bug on renamed catalog

Post by alanterra »

I don't think that there is any reason for a program to ask me to create a new document when I am opening an existing document. But that's just me, and, obviously, this is a tiny issue.

Hope 2019 is great for you and sonnysoftware.

A

Jon
Site Admin
Posts: 8665
Joined: Tue Jul 13, 2004 6:27 pm
Location: Bethesda, MD
Contact:

Re: Weird tiny bug on renamed catalog

Post by Jon »

Ah, sorry, I misread. You're right, I'll look into it.

Jon
Sonny Software

Post Reply